“Hiába is, ez a szocialista hagyomány”

Az MSZP és szóvivőjük, Török Zsolt hazudik. Újra! Ahogy tegnap, úgy ma is és vélhetőleg holnap is ferdít majd. Hiába is, ez a szocialista hagyomány – olvasható a Fidesz-frakció csütörtöki közleményében.

Emlékeztettnek rá: a MSZP-s szóvivő szerdán azt állította, hogy Lázár Jánosnak a hódmezővásárhelyi önkormányzat havi 600 ezer forintért bérel autót. Ahogy tegnap is jelezték: ez nem igaz, Lázár János ugyanis sem a hódmezővásárhelyi önkormányzattól, sem pedig a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség Országgyűlési Képviselőcsoportjától nem kap szolgálati gépkocsit.

Török Zsolt, az MSZP szóvivője hazudik. Újra!

Török Zsolt, az MSZP szóvivője hazudik. Újra!

Kapcsolódó
“Az MSZP hány közpénzen vásárolt autót használ?”

A legnagyobb parlamenti párt frakcióvezetője saját autójával jár, ellentétben Mesterházy Attila szocialista pártelnökkel, frakcióvezetővel, akiről a hvg.hu kiderítette, hogy egy fekete Audi A6-os luxusautót használ, amelyet az Országgyűlés Hivatala tart fent. A lap értesülései szerint ennek az autónak az értéke akár a 35 millió forintot is elérheti.

Az MSZP szóvivője a szocialista hagyományokat ápolva erről az autóról is hazudott. Török Zsolt a hvg.hu kérdésére válaszolva azt mondta, hogy Mesterházy Attila ugyanolyan típusú autót használ, mint amilyet Navracsics Tibor is vezetett ellenzéki frakcióvezetőként. Ez sem igaz! A Fidesz Országgyűlési Képviselőcsoportjának ugyanis soha nem volt Audi személygépkocsija, Navracsics Tibor frakcióvezetőként pedig egy Citroennel járt – zárul a Fidesz-frakció közleménye.

(os-fidesz.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: