Török Zsolt (MSZP) töltse hasznosabban a szabadidejét!

Török Zsolt ismét olyan témához szólt hozzá, amihez nem ért. A Munka Törvénykönyvének csoportos létszámleépítésre vonatkozó szabály ugyanis kimondja, hogy az érdekképviseletekkel való egyeztetés a leépítési szándék bejelentését követő 7. napon kezdődhet meg – reagált közleményében az MSZP-s szóvivő szavaira a Fidesz-frakció.

Török Zsolt szerint politikai, nem pedig szakmai érvek miatt akarnak “hatszáz embert elbocsátani a kormány a közmédiából,” mindezt pedig úgy, hogy “a szakszervezetekkel nem egyeztetett a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) igazgatója, nincs üzleti terv és műsorstruktúra sem.”
A szándék bejelentése május 23-án történt, tehát a szakszervezetekkel való egyeztetés összehívására még van ideje a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alapnak, amelyet minden bizonnyal meg is fog tenni – reagált az MSZP-s közleményre a Fidesz-frakció.

Érdekes, hogy épp az MSZP van felháborodva a létszámleépítés miatt, holott kormányzásuk idején épp az általuk delegált kurátorok kifogásolták a közmédia rendszerének hatékonyságát, illetve a dolgozók magas létszámát. Török Zsoltnak azt ajánljuk, hogy valóságshow-k nézése helyett – amelyekből előszeretettel idéz – inkább töltse hasznosabban szabadidejét, olvasgassa a törvénykönyveket, kikapcsolódásként pedig nézze, hallgassa a közszolgálati médiumok műsorait. Amennyiben azokban nem találna kedvére valót, akkor ajánlunk számára egy pár(t) kereső vagy tehetségkutató műsort. Ha az éneklés vagy a tánc jobban megy neki, mint a napi közleményírás, mi biztosan még szavaznánk is rá – fogalmaz a közlemény.

(OS/MTI-fidesz.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: