Gyurcsány színjátéka a bíróságon

Molnár Csaba, Gyurcsány Ferenc és az Orbán-kormány ellen az interneten uszító Molnár F. Árpád (sálban) (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

Molnár Csaba, Gyurcsány Ferenc és az Orbán-kormány ellen az interneten uszító Molnár F. Árpád (sálban) (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

 

Felháborító és elfogadhatatlan, amit Gyurcsány Ferenc művelt a bíróságon, a romagyilkosságok tárgyalásán – mondta Kósa Lajos (Fidesz). Kijelentette: tiltakoznak minden kísérlet ellen, amely befolyásolni próbálja a bíróságokat. A bukott kormányfő tegnap bizalmasával, az egykori kancelláriaminiszterrel, Molnár Csabával jelent meg a tárgyalóteremben. Nem tudni, hogy összefüggésben áll-e Gyurcsány váratlan feltűnésével, de a Csontrablóként elhíresült vádlott megszakította három tárgyaláson át tartó feltáró vallomását, és nem válaszolt a bíró kérdéseire. Emlékezetes, hogy a romagyilkosságok idején a titkosszolgálatok óriási hibákat követtek el, voltaképpen engedték kicsúszni a nyomozók kezéből a halálbrigádot. A beépített kapcsolatuk éppen Csontrabló volt. Gyurcsány ugyanakkor profitált a tragédiákból, hiszen az öldöklés elterelte a figyelmet az állandósuló kormányválságról.

Cigányúton – ÁlláspontMa is élhetne a kislétai édesanya

A hatóság megakadályozhatta volna a romagyilkosok utolsó, kislétai támadását. A halálbrigád tiszalöki akciója alatt Csontos Istvánt, alias Csontrablót Polgáron igazoltatta egy körzeti megbízott, aki a férfi autójában egy kézi CB-rádiót, egy üres gitártokot és egy látcsövet talált. A jelentés eljutott a Nemzeti Nyomozó Irodához (NNI), amely „lekáderezte” Csontost. Kiderült, hogy a férfi hivatásos katona volt, s ez passzolt a tiszalöki támadás után készült elkövetői profilhoz. Ezért az iroda – a lapunk birtokába került, 2009. június 10-i – jelentésében azt javasolta, hogy „célszerű beszerezni a Katonai Biztonsági Hivataltól a Csontos Istvánra vonatkozó (…) anyagokat”. Ehhez képest nincs nyoma annak, hogy az NNI megkereste volna a KBH-t. (SZZ)

Kapcsolódó cikkek:
Csontrabló furcsamód elhallgatott
Elfogadhatatlan Gyurcsány jelenléte

2 hozzászólás to “Gyurcsány színjátéka a bíróságon”

 1. szél Says:

  gyurcsány ferikét ismét kirakatba tették a TENYÉSZTŐI….és lám – lám a Magyar Nép ismét leköpködi a kirakatot…nem tudjátok velünk soha többet megetetni ezt a gyurcsány-msz(m)p-s MASZLAGOT, még ha a mellette pislogó kis fekete suhancot akarjátok az ő utódjául kitenyészteni…,akkor sem !!! Mert hülyék azért NEM vagyunk….!

  Tökkelütött jogszolgáltatás ! Mikor veszitek már észre hogy a megbízók is ott vannak a tárgyalóteremben !

  Magyar – cigány polgárháborút szeretnének gyurcsány ferike kitenyésztői! Ezért tolták előtérbe most is ezt a szerencsétlen-leköpött “embert”….a Magyar Nép már réges régen ítéletet mondott feri-félék fölött a szavazással…,ezek meg még mindíg propaganda szinjátékot űznek ezzel azidiótával…hát ennyit az mszp propagandistáinak színvonaláról…..

  Milyen érdekes Szögi tárgyalására, a meggyalázott szemét kinyomott, lábát levágott öreg néni tárgyalásán nem jelent meg ez a ripacs!

  A keresztapa jelenléte a tárgyaláson! Fizikai jelenlétével üzen?? Ki tudja… “Csontrablóként elhíresült vádlott megszakította három tárgyaláson át tartó feltáró vallomását, és nem válaszolt a bíró kérdéseire. Emlékezetes, hogy a roma gyilkosságok idején a titkosszolgálatok óriási hibákat követtek el, voltaképpen engedték kicsúszni a nyomozók kezéből a halálbrigádot. A beépített kapcsolatuk éppen Csontrabló volt. Gyurcsány ugyanakkor profitált a tragédiákból, hiszen az öldöklés elterelte a figyelmet az állandósuló kormányválságról.”

  Ez a bukott senki,ripacs milliárdos kommunistavezér,meri kinyitni a száját.Persze mert reméli,hogy voksokat tud szerezni.Megkérdezném ,hogy amikor azt a szerencsétlen tanárt,a gyerekei szemeláttára agyonverték.Akkor hol fejezte ki a részvétét? Akkor miért nem ment el a tárgyalásra,amikor a cigányok állatias bűnét itélte el a biróság. Ja az Olaszliszkai tragédia nem sikk sem neki,sem az udvari bolondjának a “Mónár Csabának” Szégyeljék magukat.De persze most is vannak eszement “hivők” akik “megmagyaráznák”,hogy oda miért nem mentek el ezek a senkiházi bukott emberek!

  Ennek a három pokolra valónak valami irtózatosan nagy takargatni valója van, ha ezt a szerencsétlen vádlottat, ennyire meg tudták félemlíteni! Csak nézzünk az arcukra, nem kell ehhez pcihológusnak lenni, hogy meglássuk! Mellesleg a mellettük ülő hölgy sem kivétel, aki nem volt megnevezve!!!

 2. djhambi Says:

  “Gyurcsány ugyanakkor profitált a tragédiákból, hiszen az öldöklés elterelte a figyelmet az állandósuló kormányválságról.”

  Nem Gyurcsány az, aki profitál az áldozatokból, hanem Orbán Viktor. Líbiában kitört az elnyomó, kommunista diktátor ellen a forradalom és szabadságharc, miután Kadhafi 8 ezer civilt lemészárolt.

  Orbán Viktor pedig közölte, hogy a jó keresztény-muszlim diplomáciai és kreskedelmi kapcsolatok miatt Európának nem kellene belefolynia a konfliktusba. 2006-ban kilőttek gumilövedékkel pár tüntetőt, az oly mértékben felpaprikázta Orbán igazságérzetét, hogy Gyurcsány ellen nemcsak lejáratókampányt indított, de jogilag is felelősségre akarja őt vonni. 8 ezer halott Líbiában pedig meg se hatja.

  Medig meghathatná a fő fülkeforadalmár, ki a kommunista diktatúrák elnyomását és a forradalmakat nap mint nap az ajkán hordja. Csak éppen közönyössé válik, ha más népről van szó.

  Orbán inkább őrizget jó kerskedelmi kapcsolatokat egy mészárszékes diktátorral, mint hogy szóban elmarasztalja őt, vagy odaküldjön a négy grippenből egyet, hogy segítse a légtérzárat.

  De nem, a háború költséges dolog, és amúgyis mindig ellent kell mondani az EU-nak, mert a pártjának ez a profitáló.


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: