„Innentől a szocialisták minden kritikája hiteltelen” + Videó

Szijjártó Péter

Szijjártó Péter

MNO – GB
A miniszterelnök szóvivője szerint a szocialisták minden kritikája hiteltelen és egyben lényegtelen is az alkotmányozás folyamatában azután, hogy kiderült, „titokban ők is alkotmányt készítettek elő”.

Szijjártó Péter ezt arra utalva mondta, hogy lapunk szombati számában azt írta: hetvenöt oldalas alkotmánytervezetet készítettek a Gyurcsány-kormány idején, 2006 júniusában a Petrétei József vezette Igazságügyi és Rendészeti Minisztériumban. Orbán Viktor kormányfő szóvivője az MTI-nek úgy fogalmazott: a nyilvánosságra került, titkos alkotmánytervezet azt bizonyítja, hogy a szocialisták felfogása mélyen antidemokratikus, hiszen titokban, zárt ajtók mögött akarták előkészíteni az új alkotmányt.

Tekintse meg a Hír TV felvételét!

Mint mondta, világossá vált az is, hogy a szocialisták nem tudnak szabadulni a hazugságoktól, hiszen miközben megpróbálják elvitatni a valós felhatalmazással rendelkező politikai erőtől az alkotmány előkészítésének lehetőségét, és tagadják azt, hogy ők ezt bármikor is elkezdték volna, kiderül, ők maguk is megpróbáltak alkotmányt előkészíteni.

„A titokban készült alkotmánytervezetből” megmutatkozik az is, mi a különbség a nemzeti ügyek kormánya és a Gyurcsány-korszak kabinetjei között: „míg ők zárt ajtók mögött, titkosan folytatták az alkotmány előkészítését, addig mi a lehető legszélesebb körű nemzeti konzultáció keretében minden magyarországi választópolgárt bevontunk az alkotmányozás folyamatába” – mondta Szijjártó Péter, hozzátéve, hogy így az új alaptörvény egy erős alaptörvény lesz, amely minden magyar emberé.

A szóvivő szerint az MSZP tíz hónap alatt sem volt képes feldolgozni a választási vereséget, tíz hónap sem volt a szocialisták számára elég ahhoz, hogy elfogadják: az emberek másnak adták a felhatalmazást az ország irányítására.

(MTI)

Egy hozzászólás to “„Innentől a szocialisták minden kritikája hiteltelen” + Videó”

  1. szél Says:

    Mszp is új alkotmányt készítettek elő (titokban)kiderül, ők maguk is megpróbáltak alkotmányt előkészíteni,(ahhoz ész is kell)legszélesebb körű nemzeti konzultáció minden magyarországi választópolgárok nélkül.

    Az Mszp a részországgyűlésekkel egybekötött zsúrdélutánokon bográcsokat osztogat a szimpatizánsaiknak . Elmondják nekik , hogy a bogrács a tietek , a belevaló a mienk.


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: