A „gyermekszerető” Cohn-Bendit tagad

Magyar Nemzet

A „gyermekszerető” Cohn-Bendit tagad - Magyarországon a „rég megcáfolt állítások” felmelegítése „olcsó politikai trükk” – részletek a Magyar Nemzet hétfői számában.

A „gyermekszerető” Cohn-Bendit tagad - Magyarországon a „rég megcáfolt állítások” felmelegítése „olcsó politikai trükk” – részletek a Magyar Nemzet hétfői számában.

A pedofília gyanújába keveredett – a hazánkat és a magyar kormányt a médiatörvény ügyében az Európai Parlamentben (EP) ostorozó – Daniel Cohn-Bendit, az EP Zöld frakciójának társelnöke a Lehet Más a Politika párton keresztül próbálta cáfolni a hazai sajtóban vele kapcsolatban megjelent állításokat.

 

A múlt szombaton – Helmut Weixler sajtófőnökön keresztül – kiadott szöveg szerint „hasonló hamis vádakat más országokban is megfogalmaztak már, ám azokat minden esetben megcáfoltuk, és valamennyi vádat visszavonták”. Weixler szerint a Cohn-Bendit 1975-ben megjelent Grand Bazaar című könyvéből vett idézetek „a szövegösszefüggésből kiragadva nem elfogadhatók”. A nyilatkozat még hozzáteszi, hogy Franciaországban „a Nemzeti Front kivételével minden politikai párt visszavonta az állításokat és bocsánatot kért”. Magyarországon a „rég megcáfolt állítások” felmelegítése „olcsó politikai trükk” – részletek a Magyar Nemzet hétfői számában.


Egy hozzászólás to “A „gyermekszerető” Cohn-Bendit tagad”

  1. szél Says:

    Nem zörög a haraszt ha a szél nem fújja…


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: