Gyurcsány: Ez igazi gáz, Orbán kérdezze meg a gyerekeit

Gyurcsány Ferenc

Gyurcsány Ferenc

A politikával mit sem foglalkozó, döntően fiatal európaiak szemében egy cikis, lesajnálandó ország lettünk, írja a volt miniszterelnök.

„Most még nem mennék bele a mélyébe az elmúlt hetek történéseinek, de nem tudom megállni, hogy ne jegyezzem meg, micsoda következménye lesz annak, hogy már az egyik legismertebb, legtöbbet használt úgynevezett fájlmegosztó site, a „pirate bay” is csatlakozott a médiatörvény elleni nemzetközi tiltakozáshoz. Nem tudom, hogy a miniszterelnök tudja-e, mi fán terem a pirate bay?” – írja és teszi fel a kérdést Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök blogjában, majd javaslatot tesz: Ha Orbán nem tudja, kérdezze meg saját gyermekeit.
„Egészen biztos vagyok benne, hogy ők ismerik, esetleg látogatják, a bizonytalan jogállású (jogszerű?, nem jogszerű?) oldalt, ahonnan milliók töltenek le zenét, filmet, játékot. A pirate bay-t többen ismerik a világban, mint ahányan biztosan el tudják dönteni, hogy Magyarország fővarosa vajon Budapest vagy esetleg Bukarest. Nos, a pirate bay úgy döntött, hogy egy álló napig elsötétíti honlapját,  és ezzel tiltakozik a magyar médiatörvény ellen. Pesten ezt úgy mondják, hogy ez igazi gáz… A politikával mit sem foglalkozó, döntően fiatal európaiak szemében egy cikis, lesajnálandó ország lettünk. Hogy is mondja a miniszterelnök? Hajrá Magyarország, hajra magyarok! (Na meg tovább a lenini úton!)”
atv.hu

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: