„Milyen érzés magyarokba lövetni? Börtönbe Gyurcsányt!” + Képriport

Párttá akarja szervezni a Demokratikus Koalíciót Gyurcsány Ferenc. Legalábbis erre utalt egy budaörsi közéleti fórumon, ahol azt mondta: nem akar újra az MSZP elnöke lenni, viszont szívesen felépítene a 89-es demokratákból egy olyan pártot, amelyik valós ellenfele lenne az Orbán Viktor vezette Fidesznek.

• „Nekem ne mondja senki, hogy a legfőbb ügyészt nem tájékoztatták”

 

Galéria megtekintése

     Nézze meg képgalériánkat!

Milyen érzés magyarokba lövetni? Börtönbe Gyurcsányt! – ilyen feliratokkal fogadta tegnap félszáz tüntető Gyurcsány Ferencet Budaörsön, ahol az MSZP helyi szervezete meghívására tartott előadást.

A volt miniszterelnök bírálta a szocialista párt jelenlegi vezetését, szerinte most hatalmi alapon dől el, ki kerül pozícióba. Gyurcsány teljesítmény alapján döntene a pártvezetésről, ahol szerinte a megfáradt vezetőket már le kellene cserélni. Mesterházy Attila, az MSZP elnöke egyébként nemrég a Figyelőnetnek adott interjújában azt mondta: amíg hinni lehet Gyurcsány Ferencnek, hogy nem párton belüli pártot alapított és nem személyes ambíciók vezérlik, addig nincs joga elítélni Gyurcsány tevékenységét.

„Engem egyvalami vonz, de az mérhetetlenül, az, hogy szervezzük meg a 89-es demokraták széles, ütőképes, erős pártját. Azért sokat lennék hajlandó tenni! De hogy legyek holnapután annak a pártnak az elnöke, amelyről alig másfél éve mondtam le, hát ebben semmi ráció nincsen! Akkor mi a csudának mondtam le másfél évvel ezelőtt, ha most ugyanannak a pártnak szeretnék az elnöke lenni, magunk között szólva ez hülyeség lenne! Én voltam már, de ami nem volt, hogy ennek a Fidesznek legyen valós ellensúlya, azt kell megcsinálni!” – jelentette ki Gyurcsány a budaörsi fórumon.

(hirtv.hu, MN)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: