Bajor Imre utolsó kívánsága

Bajor Imre színész egyre rosszabbul érzi magát: a Tabu Tv videójában már az utolsó kívánságáról és a halála előtti teendőiről is mesélt.

Úgy tűnik, hogy Bajor Imre életében is igaz, hogy a baj csőstül jön: sorozatos egészségügyi problémái vannak, kórházban volt és ráadásul nemrég a tetemes adósságai miatt még az éttermét is be kellett zárnia.

Bajor Imre

Bajor Imre

A Tabu Tv stábja a Kabaré24 egyik előadásának próbája után beszélgetett a színésszel, aki láthatóan nincs a legjobb formájában, és ezt ő sem tagadja! “Nem vagyok jól! Ha az ember három rákot túllép, akkor egy teknősbékát már nehezebb… egyébként nincs semmi probléma sincsen… majd lassan befekszem az elfekvőbe és elleszek!” – nézi a plafont a színész, aki a beszélgetés közben többször, hosszú percekre megállította a felvételt. “Az utolsó vágyam az, hogy egy fürdőnadrággal és egy papuccsal elmenjek valami karibi szigetre, és hogy soha a büdös életben ne kelljen visszajönnöm! Ezt szeretném a világon a legjobban…” – mesélte a tabutv.hu riporterének Bajor Imre. “A színpadon minden előfordulhat. Harminc valahány év után az embernek a cipője beleakad a küszöbbe, átesik mindenen, vagy épp fogalma sincs arról, hogy éppen hol van… Annyi minden történik, amiből valószínűleg lehetne egy könyvet írni, ha én olyan típus lennék, de nem vagyok olyan. Majd talán a halálom előtt egy évvel kezdem el írni a könyvet… ja, hát akkor már el is kéne kezdenem!” – mondta keserű mosollyal Bajor Imre.

***       ***       ***

 

Bajor Imre – csődközelben a Kicsihuszár !

 

Bajor Imre nagy lelkesedéssel megnyitott étterme, a Kicsihuszár a bezárásra vár, bár a tulajdonos még reménykedik, de ezen idő alatt csak számlák gyűlnek, a vendégek száma nem szaporodik. Imrét az ág is húzza, hiszen balesete miatt több milliót bukott, most még eddig jövedelmező étterme is a csőd szélén áll. A drasztikus forgalomcsökkenés miatt kell a klubhelyiséget bizonytalan időre – de az is lehet, hogy örökre – bezárni.

Bajornak eredetileg az volt az elképzelése, hogy a pesti művészélet fellegvára lesz – itt gyűlnek majd össze a színészek, hogy kitárgyalják a szerepeiket, a magánéletüket meg egyebeket.  Civil embereknek be sem szabadott volna jönni, csakis a közismert személyek kaphattak volna asztalt. Ezzel szemben sem a művészvilág egyéniségei, sem a hétköznapi járókelők nem tették-teszik a tiszteletüket az étteremben. Bajor Imre nagyon sok időt töltött a helyiségben, hogy személyes jelenlétével becsábítsa a színészvilág becses személyiségeit, –  sajnos hatalmas fáradozását nem kísérte szerencse. Imi most nagy döntés előtt áll : az is lehet – sőt egyre biztosabbnak látszik – hogy kénytelen lesz lehúzni a rolót, mégpedig végleg.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: