Az MSZP legnagyobb blöffje, hogy szocialistának nevezi magát

Semjén Zsolt

Semjén Zsolt

Semjén Zsolt, a KDNP elnöke hangsúlyozta, hogy a magyar emberek nem tehetnek a válságról, egy rossz kormányzás árát fizetik meg.

Semjén Zsolt szerint a gazdasági növekedés lehetősége az adók csökkentésében rejlik, éppen ezért fogják bevezetni az 16 százalékos egykulcsos adórendszert.

A miniszterelnök-helyettes csütörtökön a szigetvári Vigadóban tartott lakossági fórumon arról beszélt, hogy a lakosság helyett a bankokat kell terhelni, akik – mint mondta – hihetetlen profitra tettek szert az elmúlt években.

A KDNP elnöke hangsúlyozta, hogy a magyar emberek nem tehetnek a válságról, egy rossz kormányzás árát fizetik meg. „A szocialisták ennek ellenére mást se csináltak, csak adókat emeltek, s például az IMF-fel karöltve azt mondják, hogy az embereket kell terhelni. A szocialista párt legnagyobb blöffje az, hogy szocialistának nevezi magát” – tette hozzá.

A fórum résztvevői megtapsolták a politikus azon kijelentéseit, miszerint az Orbán-kormány a legszociálisabb kormány, valamint azt, hogy végre maximalizálták a végkielégítések mértékét.

MTI

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: