Izgalmasan indul az ősz

Budapesten az ősz első és legnagyobb gasztronómiai, kulturális rendezvénye a SzeptEmber Feszt, amely 2010. szeptember 3-5. között kerül megrendezésre a főváros egyik szép, rendezett parkjában, a Népligetben.

A háromnapos fesztivál elmaradhatatlan része a pörköltfőző verseny, ahol közel 100 csapat méri össze a tudását. A nagyközösség számára a Pörköltek Tere kínál kulináris élvezeteket.  Itt nívós éttermek mesterszakácsai által készített közel 30 féle pörköltből válogathatnak a látogatók. Megtalálható lesz a marha-, malac-, a birka-, a kakas-, a hal-, és vadpörkölt.

Pörköltfőzés a Népligetben - SzeptEmber Feszt

Pörköltfőzés a Népligetben - SzeptEmber Feszt


Ezen a hétvégén egy helyen ismerkedhetnek meg a látogatók az ország különböző pontjain termett gyümölcsökből készített pálinkákkal, Magyarország történelmi borvidékeinek különlegességeivel, valamint a világhírű szalámi- és kolbászfajtákkal.

Különleges rétessütő vonat biztosítja a kézzel nyújtott, különböző töltelékkel töltött, jellegzetes magyar finomságokat. A szervezők azokra is gondolnak, aki szívesebben enyhítik szomjukat sörrel: az ország leghíresebb házi sörfőzdéi mutatkoznak be a SzeptEmber Feszt keretében Budapesten.

A szezonnyitó rendezvény részeként minden évben megrendezik a Magyarországi Rekordok Napját is, ahol a rendkívüli emberi teljesítmények állnak a program középpontjában. Színvonalas és ingyen koncertek egész sora négy színpadon várja mindazokat, aki főleg a zene miatt érkeznek a rendezvényre.

Bővebb információ a fesztiválról és a pörköltfőző versenyre való jelentkezésről: http://www.szeptemberfeszt.hu facebook.com . – szeptemberfeszt

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: