Budapest – Hamarosan bárki ehet Robert De Niro kedvenc ételeiből

Andy Vajna különleges ételeket hoz hazánkba, az étterem megnyitóján még Robert De Niro is ott lesz!

Hamarosan bárki ehet Robert De Niro kedvenc ételeiből. A kétszeres Oscar-díjas színész évek óta társtulajdanos Nobujuki Macuhisza étteremláncában, aminek legújabb tagja októberben Budapesten is megnyílik. A japán-latin ételkülönlegességeket Andy Vajna hozta el Magyaroroszágra, aki arra számít, a helyet világsztárok is gyakran látogatják majd.

Andy Vajna

Andy Vajna

Riporter: – A legközelebbi nagy forgatás Angelina Jolie-é lesz. Őt meghívja?

Andy Vajna: – Persze, hogy meghívjuk, sőt, beszéltünk vele telefonon. Reméljük, hogy itt lesz. Szerintem itt fog forgatni akkor, Jeremy Irons is itt fog forgatni, mindegyik meg lesz hívva.

Az első világsztár, aki eljön, az maga Robert De Niro lesz, október 9-én ugyanis ő nyitja majd meg az éttermet. Nála nagyobb színészt nehéz lenne elképzelni, igazi legenda – Andy Vajna azonban a valódi De Niro-t is ismeri.

– Ő egy nagyon szégyenlős karakter. Érdekes, hogy színész ennyire szégyenlős legyen. Inkább visszavonul, nem szeret interjúkat adni. De majd rávesszük, mivel ebben az üzemben társ, muszáj neki is segíteni, hogy eladjuk a dolgot.

A magyar sztárok azonban nem vártak októberig, többen is megkóstolták az étterem néhány finomságát. Köztük az X-Faktor műsorvezetője, Ördög Nóra, aki nagy rajongója mind a keleti ízeknek, mind az egészéges ételeknek.

– Az egyetlen dolog, amire oda tudok figyelni, hogy próbálok egészségesen étkezni. Mozogni most tényleg nincs időm. Persze, futok egész nap a házban, de az egyetlen, amit tudok, hogy egész nap sok folyadékot iszok, és próbálok egészséges ételeket enni.

Bár Nóri még tanulja az evőpálcikák forgatását, a konyhában már egész otthonosan mozog. Szívesen főszőcskézik otthon, kísérletező típus – igaz, saját, új receptek megalkotására még nem vállalkozik.

– Én vagyok az a lány, aki az internetről kikeresi a receptet, abszolút minden egyes mennyiséget pontosan leméricskélek és betartok, hogy az tényleg úgy sikerüljön. Szerintem az, hogy majd az ember így ízlés szerint fűszerez és csak úgy dobálja a mennyiségeket, később jön el.

A megnyitóig már csak néhány hét maradt, Andy Vajna és csapata pedig gőzerővel dolgozik, hogy minden rendben legyen. Robert De Niro, Angelina Jolie és Jeremy Irons egy helyen? Nem semmi premier lenne, az biztos…
A Reflektor riportja itt látható!

A Reflektor riportjait a videótárban nézheti meg!

A teljes adást visszanézheti az RTL Most-on!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: