MSZP – Petőfit is bevetik a szocik a Fidesz ellen

Nem tanult és nem felejtett semmit a Fidesz. Ezzel és egy Petőfi-idézettel kezd őszi kampányába az MSZP – értesült a Népszabadság

Mától kerülnek ki az utcákra az MSZP első kampányplakátjai – értesült a Népszabadság.

A lap úgy tudja: két típusú üzenet olvasható a transzparenseken. Az egyiken azt írják : a Fidesz nem tanult semmit és nem felejtett semmit, míg a másikon egy Petőfi-idézet szerepel majd: az idő igaz, és eldönti, ami nem az.

 

Szegfűmentes kampány-plakát - fal mellett, a sötétben. Budapest, 2010 augusztus (Fotó: Bokodi György)

Szegfűmentes MSZP kampány-plakát, Petőfi idézettel - fal mellett áll, a sötétben. Budapest, 2010 augusztus (Fotó: Bokodi György)

  Felejteni tanulni? – Komoly dilemma

Az MSZP emellett egy sajátos kampányeszközt is bemutat, várhatóan a hét elején már bevetik azokat a habszivacs kezeket, amelyek az MSZP melletti támogatást szimbolizálják majd az amerikai kosárlabdameccseken használt szurkolói ereklyékhez hasonlóan.

Forrás: hirado.hu/Népszabadság

4 hozzászólás to “MSZP – Petőfit is bevetik a szocik a Fidesz ellen”

 1. Magyar Palos Trend Says:

  GYÁRFÁS TAMÁS MEGÉRDEMELT HALÁLA!!!
  HOSSZÚ KATINKA ÉS SHANE TUSUP KIVÉGEZTE A GYILKOS CSALÓT!!!
  MAGYAR PÁLOS TREND: AZ OLIMPIA DIADALA!!!
  Hosszú Katinka ÚSZÓZSENI és Shane Tusup EDZŐPÁPA olimpiai diadalai a naprakész JÓISTENI válaszok; – a magyarországi (héber megélhetési bűnözők!!!) talmudista, nőgyűlölő úszószövetség (úszni is képtelen!!!) “vezetőinek” tipikus zsidó rágalomhadjárataira!!!
  Fenyő János ex médiaguru és középszer fotós immár 18 éve ismert arrogáns likvidáltatójának bizonyos Gyárfás Tamásnak pedig (ha maradt némi józan esze!!!) itt az ideje, hogy elhúzzon a jó büdös francba az övéihez…a bosszú népéhez az ún. “Israelbe” – ha már az általa (a magyar adófizetők pénzén!!!) tízmilliókkal kitömött és megalkuvó megélhetési “úszófenomének” (árulók!!!) a béka seggénél is mélyebben voltak szívesek végezni ezen a szégyenteljes olimpián!!!
  …ez persze nem jelenti azt, hogy a született gyilkos (Gyárfás Tamás!) helyett valóban 1 ártatlannak (Portik Tamás!!!) kell börtönben rothadnia amíg fel nem köttetik olajos Pintér által – ugyanis az MSZP- SZDSZ terror javának “meglepetésszerű” következményei csak ezután jönnek!!!
  …a megnyugvást színlelően cunami szerűen…- és véresen komolyan!!!

  Az Olimpia diadala

  Az egész ÉLETünk arról szól
  mivé leszünk, ha szívünk jól
  verdesi ISTEN ritmusát
  a tittit meg a tittitát!…

  Hisz ez az igazi világszám,
  ha érmet terem a VILÁG fánk!
  Aranyból, ahogyan régen volt –
  Agancsunkon: NAP és HOLD.

  OLDáshoz és KÖTéshez.
  Életmentő reményhez.
  Madárlátta kenyérből,
  ANYA TEJünk.”föléből”!

  Így van rend a rendülésben.
  Szél a szúró szélütésben.
  MI AZ HOGY! – most együtt érzünk.
  Jelzi azt, hogy EGY a NÉPünk!

 2. Huszka Says:

  “Joná Metzger iz­ra­e­li or­szá­gos fő­rab­bi ve­ze­té­sé­vel nem­zet­kö­zi rab­bi­kül­dött­ség járt a Sándor-palotában …”

  És???

  “Kinek az orrmánya is Orbán Viktor kormánya?”

  Ha bárhova a világon izraeli küldöttség ellátogat, mindenhol kóser étellel vendégelik meg a vendégeket. Miért lenne ez másként Magyarországon? Ez így természetes.
  És még valami, amire szintén egyszerű a válasz: mindenki tudja, a magyar választók, a többség döntött, így lehet most Orbán kormány.

  Találtam a fenti pirosan dőltbetűs PÁLOS TREND alatt egy linket. Rákattintottam és megnéztem. Nem tudom, milyen kombináció lehet a dolog mögött, hogy éppen arrafelé vezet az internetes kapcsolat, de rákattintva a feliratra, maga a förtelem áradt el a képernyőmön, legalábbis a szöveget átböngészve, mert az ott található videókat nem néztem meg. Azokról nincs is véleményem. De mégis: hogy lehetséges ilyen elborzasztó, láthatólag készakarva kitekeredett, helytelen, rossz írással (magyarul?) megjelentetni egy honlapot? Ki szégyenkezik emiatt? Tudja valaki?

  Felháborító az ilyen magyartalan “magyar” szövegeket olvasni! Szégyen gyalázat!
  Huszka

 3. PÁLOS TREND Says:

  1 biztos.
  A földi csodákról még azért nem tudták elhitetni az emberekkel, hogy azok a vérben fogant terrorista koholmány (“Izrael”), ISTEN és szűzleánygyilkos ivadékaitól valóak!

  Országhódítók és szál­lás­csi­ná­ló­ik a Sándor-palotában

  Joná Metzger iz­ra­e­li or­szá­gos fő­rab­bi ve­ze­té­sé­vel nem­zet­kö­zi rab­bi­kül­dött­ség járt a Sándor-palotában, ahol Schmitt Pál kó­ser étel­lel ven­dé­gel­te meg őket. A köz­tár­sa­sá­gi el­nök­kel foly­ta­tott be­szél­ge­té­se fo­lya­mán az iz­ra­e­li fő­rab­bi leg­főbb gond­ja a ma­gyar­or­szá­gi an­ti­sze­mi­ta szél­ső­jobb, pon­to­sab­ban a Jobbik meg­erő­sö­dé­se volt, ezért a szél­ső­jobb elő­idéz­te prob­lé­ma “ke­ze­lé­sé­re” kér­te föl Schmitt Pált.

  …és ak­kor el le­het gon­dol­kod­ni ki­nek az orr­má­nya is ORBÁN VIKTOR kor­má­nya, Magyarországé vagy a kre­ált “Izraelé”?!


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: