Magyarország – Közpénzen dőzsölő exkommunisták

 – „Híres” volt a korábbi MFB a szocialista–liberális klientúra eltartásáról is (Fotó: Csudai Sándor)

– „Híres” volt a korábbi MFB a szocialista–liberális klientúra eltartásáról is (Fotó: Csudai Sándor)

A szükségleteik szerint javadalmazták Gyurcsány Ferenc klientúráját a Magyar Fejlesztési Banknál

Az elmúlt nyolc év alatti elképzelhetetlen pazarlásról számolhatunk be az állami tulajdonban lévő Magyar Fejlesztési Bankkal kapcsolatban, amelyről Nyíri János, a bank szóvivője tájékoztatta lapunkat. Luxusautók, luxusirodák, luxusfizetések szolgálták kényelmüket azoknak a vezetőknek, akik egyébként a véres kommunista diktatúra haszonélvezői is voltak a rendszerváltásig – írja a szombati Magyar Nemzet.

*

Egymilliárdot szórtak el a haverokra

Háromszázötvenen ültek felesleges posztokon – mondta lapunknak Baranyay László MFB-elnök

*

A bank jelenlegi vezetése az Orbán Viktor miniszterelnök által bejelentett 29 pont alapján megkezdte a rendteremtést. Lecsökkentették a bank és az alá tartozó szervezetek tisztviselőinek számát, megszüntetik a pazarlást, valamint ésszerű működés és tevékenység felé irányítják a gazdaság fejlesztésére hivatott pénzintézetet. Emellett az új vezetés már el is kezdte a bank eddigi működésének a feltárását, amelynek következtében a keletkezett adatok a közvélemény számára is tanulságos esetekkel szolgálnak az előző kormány működéséről.

Ha valakit érdekel, hogy az ideológiai korlátok elbontása után hogyan szerették meg a volt kommunisták a hatalmat és a pénzt, annak érdemes betekintenie az állami tulajdonban lévő Magyar Fejlesztési Bank (MFB) és a hozzá tartozó cégek közelmúltjába. A véres diktatúra idején, illetve a mostanáig újra nagy becsben tartott vezetőknek az elmúlt nyolc év alatt luxusautók és luxusirodák szolgálták az otthontól távoli létezés boldog élettereit, de a magánélet felhőtlen eltöltéséhez is bőven kaptak muníciót, azaz havi többmilliós fizetést. Az MFB cégcsoportban mostantól megkezdődik a nagytakarítás – olvasható a szombati Magyar Nemzetben, melyből további részleteket is megtudhat a boltrányról.

MNO

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: