Magyarország – Fidesz: „Újra Kossuth tér!” Ünnepi nagygyűlés szombaton

Nagygyűlést tart szombaton, a miniszterelnöki eskütétel napján a Fidesz–KDNP a budapesti Kossuth Lajos téren, a Parlament előtt – jelentette be szerdán Szijjártó Péter, aki úgy fogalmazott: „Újra Kossuth tér!”


A Fidesz szóvivője az Országházban tartott sajtótájékoztatóján azt mondta: a szombati miniszterelnöki eskütétellel kezdetét veszi a nemzeti együttműködés korszaka. Szombat az új kezdet napja, és ezt a napot „szeretnénk együtt ünnepelni mindazokkal, akikkel együtt fogjuk felépíteni a nemzeti együttműködés rendszerét” – közölte Szijjártó Péter.

Fotó: Pelsőczy Csaba

A szombaton, a kormányfői eskütétel és a parlamenti ülés után, 15 órakor kezdődő rendezvényen beszédet mond Orbán Viktor, a Fidesz és Semjén Zsolt, a KDNP elnöke, illetve Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezető alelnöke is.

„Úgy gondoltuk illendőnek, hogy az új kezdet napján, azon a napon, amikor az új korszak a miniszterelnök eskütételével elkezdődik, azt megünnepeljük mindazokkal, akiknek nagyon sokat köszönhetünk, és akikre majd aztán számítunk a nemzeti együttműködés rendszerének felépítésében” – zárta szavait a szóvivő.

MTI

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: