Keith Richards októberben kiadja önéletrajzát

A Rolling Stones gitárosa több éves munka után befejezte a saját életéről szóló könyv megírását, amiről azt is kiderítette, hogy érdekli az embereket. Richards a Stones terveiről csak ködösen nyilatkozott.

Októberben jelenik meg Keith Richard önéletrajzi könyve, amelyet a Rolling Stones gitárosa már évekkel ezelőtt elkezdett írni, de csak a közelmúltban álltak össze egy kötetté a visszaemlékezések. Richards elmondta, az utóbbi időben meg akart bizonyosodni róla, hogy érdekli az embereket a saját élete, valamint igyekezett mások visszaemlékezéseinek segítségével összerakni élményeit.

“Furcsa dolog a saját életedről írni. Először azt gondoltam, vajon kit érdekelhet ez? Később azonban meggyőződhettem róla, hogy igenis sokan érdeklődnek. Beszéltem emberekkel, akik tanúi voltak ezeknek az élményeknek, és meghallgattam az ő verziójukat is, majd próbáltam közelíteni egymáshoz ezeket. Nagyon érdekes, kaleidoszkopikus élmény volt ez számomra” – mondta a gitáros.

Richards azt is elárulta, hogy a Rolling Stones tagjai már készen állnak a közös munkára, de egyelőre még nem dőlt el, hogy lemezt készítenek, vagy ismét koncertezni indulnak. Ha utóbbi opciót választják, akkor mindenképpen valami újszerű ötlettel állnak elő.

est.hu – kultura.hu


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: